Η Dragonis Games ετοιμάζεται για Kickstarter με το Eresys

Smiley face

Νωρίτερα το 2022, το ανερχόμενο βιντεοπαιχνίδι της Dragonis Games που ονομάζεται Eresys ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην δημοφιλή crowdfunding πλατφόρμα, το Kickstarter. Το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη από την εταιρία που δημιούργησε το The Shore, ένα singleplayer action-adventure τίτλο ο οποίος όπως και το Eresys είναι φανερά επηρεασμένος από τον H.P Lovecraft

Eresys

Πιο συγκεκριμένα, το Eresys αποτελεί ένα Horror Co-Op videogame και διαδραματίζεται σε ένα μυστηριώδες δάσος στο οποίο βρίσκονται κρυμμένες διάφορες οντότητες από το Lovecraftian Universe. Παίζετε ως ένας από τους 4 Cultists και ο στόχος σας είναι να επιβιώσετε στο νησί ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα διάφορα quests. Οι δημιουργοί προειδοποιούν ότι για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε ενάντια στα τέρατα του νησιού, θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας και να είστε πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Η Dragonis Games είναι μια μικρή ομάδα που αποτελείται από 3 άτομα και εδρεύει στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα από τον Άρη Δραγώνη (CEO & 3D Artist), τον Alexander Gorbenko (Marketing Director) και τον Θεοφάνη Γαβριηλίδη (PR & Community Manager).  Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Shore, με πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές στο Youtube Trailer, η ομάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις της ξανά στην παγκόσμια αγορά των videogames ετοιμάζοντας το Eresys. Ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε την Virtual Reality έκδοση του The Shore σε συνεργασία με την HTC.

Eresys

Επιπλέον έχει ανακοινωθεί η καμπάνια του Eresys στην ευρέως διαδεδομένη crowdfunding πλατφόρμα, Kickstarter. Η Pre-Launch σελίδα είναι διαθέσιμη και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ακολουθήσουν το project ώστε να δουν πρώτοι τους στόχους αλλά και τις ανταμοιβές που θα προσφέρει η καμπάνια όταν επισήμως ξεκινήσει. Όπως και κάθε άλλη crowdfunding campaign, η καμπάνια του παιχνιδιού της Dragonis Games θα περιέχει αποκλειστικές ανταμοιβές Early Bird για τους πρώτους υποστηρικτές σε προνομιακές τιμές. Πατώντας στην εικόνα παρακάτω μπορείτε να ακολουθήσετε την καμπάνια και να στηρίξετε τους Έλληνες developers.

Eresys

Το παιχνίδι βρίσκεται στην πλατφόρμα Steam και αυτή τη στιγμή μπορείτε να το προσθέσετε στην Steam Wishlist σας για να λάβετε αυτόματη ειδοποιήση όταν γίνει διαθέσιμο. Το Eresys αναμένεται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες αφού οι developers έχουν γνωστοποιήσει την πρόοδο τους στο development στα κοινωνικά δίκτυα τους.

 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για τις τελευταίες ειδήσεις στο χώρο του Game Development και των Indie Games.

2

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts