Jackpot! Όλα τα Devil May Cry παιχνίδια μόνο 24€!

Smiley face

[Editor: Stelios Laoudis]

Δεν είναι άγνωστο πως το Steam κάνει τις πιο γαμάτες προσφορές ανά εποχή. Και το Chinese New Year 2023 Sale που ξεκίνησε πρόσφατα δεν είναι εξαίρεση! Μιας και δεν είναι storewide Sale (και περισσότερο ως highlight), μπορείτε να βρείτε από πολλαπλούς publishers και παιχνίδια δυνατές προσφορές, με κύριο focus των developers που προέρχονται από την Κίνα. Δεν λείπουν όμως γνωστοί AAA publishers σαν την Xbox Game Studios και Rockstar Games! Και η Capcom δεν είναι εξαίρεση, ιδιαίτερα αφού έκαναν μια κίνηση τόσο μεγάλη, που τώρα πρέπει να λούζονται στα χρήματα. Συγκεκριμένα με μια απ’ τις μεγάλες τους σειρές γνωστή ως Devil May Cry!

 

Πρόσφατα η Capcom ανακοίνωσε μέσω Twitter για το νέο Devil May Cry: Lunar New Year Bundle, το οποίο έχει όλα τα παιχνίδια της σειράς. Σε κανονική τιμή, κοστίζουν 130€ (με εξαίρεση οποιαδήποτε DLC), ενώ τώρα με προσφορές στα 35€ (ξεχωριστά το κάθε game). Όμως αγοράζοντας το νέο πακέτο, πληρώνεις μόνο 24€ για 6 απίθανα Hack N’ Slash παιχνίδια! Όχι μόνο για ένα απλό πακέτο με παιχνίδια, αλλά για μια από τις καλύτερες (από προσωπική άποψη) σειρές παιχνιδιών στη κατηγορία τους! Όμως τί συμπεριλαμβάνει το πακέτο συγκεκριμένα;

 

Devil May Cry HD Collection

Τα πρώτα τρία παιχνίδια remastered για μοντέρνες πλατφόρμες! Είναι ένα απλό port των OG PS3/X360 εκδόσεων της συλλογής, αλλά είναι άξιο αγοράς ανεξαρτήτως.

Πάρε τον ρόλο του Dante, τον θρυλικό Devil Hunter στις τρεις πρώτες περιπέτειες του: Μάθε την ιστορία προέλευσης του σε μια μάχη για να σταματήσει τον οδηγούμενο από τη δύναμη αδελφο του στο Devil May Cry 3: Dante’s Awakening, ταξίδεψε σε ένα μυστηριώδες νησί και αντιμετώπισε μια δαιμονική δύναμη στο Devil May Cry 1, και ζήσε μια… ενδιαφέρον εμπειρία σταματώντας μια νέα δαιμονική δύναμη στο Devil May Cry 2. Χρησιμοποιώντας όπλα που θα βρίσκεις όσο προχωράς την ιστορία, εκμεταλλεύσου κάθε ικανότητα και κίνηση για να πολεμήσεις με στυλ, και κατέκτησε κάθε S Rank στις αποστολές σου!

(Spoiler Alert: Το DMC2 δεν έχει τίποτα αξιόλογο να πω, γιατί είναι ένα πολύ κακά βαρετό παιχνίδι με πολλά design flaws. Σας προειδοποίησα.)

 

Devil May Cry 4: Special Edition

Κυκλοφορώντας αρχικά το 2008 και αργότερα η Special Edition το 2015, το Devil May Cry 4 άνοιξε τους ορίζοντες του με έναν νέο κόσμο γοτθικού στύλ και ένα βελτιωμένο σύστημα μάχης. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Nero, ένας νεαρός ιππότης και μέλος μιας μυστηριώδους θρησκευτικής ομάδας γνωστή ως η Order of The Sword, που επικαλείται να βρει τον Dante, υπεύθυνο για την ανεξήγητη δολοφονία του επικεφαλή της ομάδας. Σύντομα όμως θα μάθει την αλήθεια πίσω απ’ την εμφάνιση του Dante και τους πραγματικούς σκοπούς της Order of The Sword. Χρησιμοποιώντας το έμπιστό του σπαθί ονόματι Red Queen, το Blue Rose revolver και τις δαιμονικές του δυνάμεις, οι παίκτες θα μπορούν να πειραματιστούν με ένα νέο επιθετικό αλλά και τεχνικό Playstyle. Φυσικά δεν λείπει ο Dante με το κλασσικό του Gameplay απ’ το DMC3 (αλλά καλύτερο), ενώ η Special Edition περιλαμβάνει τον τεχνικό Vergil, την βαριά οπλισμένη Lady (με έμφαση σε long-range όπλα), και την Trish (που βασίζεται στο Gameplay του Dante αλλά με την προσθήκη Close Quarter Combat κινήσεων).

 

Devil May Cry 5

Μετά από χρόνια χωρίς κάποιο νέο παιχνίδι (και ειδικώς μετά από το DmC reboot που είναι ιστορία για άλλη φορά), το Devil May Cry 5 βγήκε το 2018 και εκμεταλλεύτηκε όλα τα καλά που κάνουν κάθε προηγούμενο παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό.

Χρόνια μετά το ατύχημα της Order of The Sword του DMC4, ο κόσμος πέφτει πάλι στο χάος από ένα κίνδυνο που θα μπορούσε να καταστρέφει όλη την ανθρωπότητα. Και τώρα είναι πάλι στο χέρι του Nero και Dante να σταματήσουν το κακό, ενώ ταυτόχρονα βοηθούνται από έναν μυστηριώδη άντρα γνωστός ως V. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει τους τρεις χαρακτήρες με τα δικά τους playstyles και mechanics, ενώ ταυτόχρονα το combat είναι σχεδιασμένο για να είναι ακόμη προκλητικό αλλά και αποδεκτό προς τους newcomers της σειράς. Προτείνεται ανεπιφύλακτα αυτό το φανταστικό παιχνίδι που το βάζω δίπλα με το DMC3.

 

DmC: Devil May Cry

Θυμάστε αυτό το Reboot του 2013 που όλοι μισούσαν επειδή παραλίγο να σκότωνε την mainline σειρά και έκαναν τον Dante να φαίνεται σαν ένας stereotypical twink punk τύπο που είχε πολύ flat προσωπικότητα; It was one hell of a time. Αλλά ταυτόχρονα, είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό Hack N’ Slash της εποχής του.

Ως retelling της ιστορίας, βρισκόμαστε στην Limbo City όπου η ανθρωπότητα ελέγχεται από δαιμονικές δυνάμεις που κρατούν ανώτατες πολιτικές και οικονομικές θέσεις. Δεν ισχύει όμως για τον αντάρτικο Dante. Μαζί με τον χαμένο του αδελφό τον Vergil και την medium βοηθό τους την Kat, μάχονται για να απελευθερώσουν την πόλη, ταξιδεύοντας μπροστά και πίσω μεταξύ πραγματικότητας και του Limbo, μια διάσταση και σπίτι όλων των δαιμόνων. Συνδυασμένο με ένα Easy-to-learn combat system και ένα σκληρό world design που θυμίζει το βιβλίο 1984 και την ταινία “John Carpenter’s They Live”, είναι εξίσου μια καλή επιλογή μαζί με το DMC5 για newcomers που θέλουν να μάθουν τα βασικά.

 

Capcom, πρέπει να πούμε πως μας γλύκανες πάρα πολύ, και μπράβο σου. Αυτή η σειρά απλά τα σπάει και αξίζει να τη δοκιμάσουν περισσότεροι. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το πακέτο, είναι τώρα διαθέσιμο για PC μέσω Steam. Όμως προλάβετε, διότι θα αποχωρήσει απ’ το storefront στις 31 Ιανουαρίου! Και για 24€, είναι απλά worth it. Αν όμως δεν παίζετε σε PC αλλά σε PlayStation, μην ανησυχείτε γιατί το Devil May Cry 5: Special Edition είναι στο Game Catalog δωρεάν για μέλη του PS+ Extra/Premium.

Τέλος, μην ξεχάσετε πως υπάρχουν περισσότερες προσφορές μέρος των Sales που μπορείτε να βρείτε στο Steam, και φυσικά μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr και το νέο μας Discord server για περισσότερες Gaming ειδήσεις και νέα!

PlayStation Plus: 3 απίθανα παιχνίδια στο Game Catalog

3

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts